RATHAUS


Organigramm
Organigrama administratiu
Portal de Transparencia
Adressen und Telefonnummern
Dokumente und Transaktionen
Links
KontaktESTELLENCS


Geschichte
Turismo
Feste, Messen und Märkte
Fira del Vi i del Formatge
Rutes senderistes
Verbände und Institutionen


Nou logotip d'Estellencs

Estellencs, el paisatge de l’autèntica Mallorca

La combinació de patrimoni, tradició i natura fan d’Estellencs un racó de la Serra de Tramuntana d’obligada visita. En ell s’hi concentren els valors i el paisatge de l’autèntica Mallorca, aquella que s’ha mantingut allunyada del turisme de masses i que ha sabut conservar les activitats tradicionals. En aquest entorn, Estellencs encara manté un rastre d’aventura, oferint un territori plagat de rutes senderistes, elements patrimonials i una oferta d’establiments de qualitat.

El seu centre històric (7) presenta una clara herència medieval. Passejant pels carrers empedrats trobem elements històrics que ens remetran a altres èpoques, com són l’església de Sant Joan Baptista (s. XVII) amb la torre de defensa medieval on s’ubica el campanar (5), la coneguda Torre de Tem Alemany (s. XVI) (6) o els antics rentadors (3), hereus del sistema de distribució d’aigua del període de dominació àrab.

Sortint del nucli urbà, se pot arribar fins a Cala Estellencs (15), una petita entrada de mar on es pot contemplar la bellesa del paisatge litoral erosionat per la força marina i on s’hi poden apreciar els escars, refugis per a les embarcacions tradicionals dels pescadors.

La combinació del nucli urbà i l’entorn natural marcat per la proximitat del mar i les muntanyes, ens permetran conèixer Estellencs, gaudint l’experiència i assaborint la història, la cultura i la natura que reflecteixen l’autèntica essència de Tramuntana.

Podeu descarregar el material informatiu en fent click aquí:

Tríptic urbà