AJUNTAMENT


Organigrama polític
Organigrama administratiu
Portal de Transparència
Direccions i telèfons
Documents i gestions
Directori de Links
Governa amb nosaltresESTELLENCS


Història
Turisme
Festes
Fira del Vi i del Formatge
Rutes senderistes
Associacions i Entitats


Fira del Vi i del Formatge

Des de 2009, cada 1 de maig es ve celebrant aquesta fira de caràcter tradicional, que any rere any segueix creixent i convocant un major nombre de parades i també de visitants, fets que ja l’han convertida en un referent entre les fires de primavera.

Centrada en una àmplia degustació de vins i formatges, en les parades de la Fira podem trobar altres productes de qualitat relacionats amb activitats tradicionals, des de comestibles com delicioses confitures, fuites o olives fins a altres elements artesanals. Entre els vins s’ha de destacar que Estellencs és un dels municipis de la Serra on es pot trobar la varietat de raïm coneguda com a malvasia, que permet elaborar el vi del mateix nom, una varietat molt reconeguda i ben considerada entre els experts i aficionats a l’enologia.

A més del mercat pròpiament dit, la Fira del Vi i del Formatge concentra altres activitats dirigides tant a nins com a majors, que contribueixen a crear un ambient únic en aquest petit municipi de la Serra de Tramuntana durant la celebració d’aquest esdeveniment.