AJUNTAMENT


Organigrama polític
Organigrama administratiu
Portal de Transparència
Direccions i telèfons
Documents i gestions
Directori de Links
Governa amb nosaltresESTELLENCS


Història
Turisme
Festes
Fira del Vi i del Formatge
Rutes senderistes
Associacions i Entitats


Avís Legal

L'Ajuntament d'Estellencs , mitjançant els dominis estellencs.es, estellencs.cat i estellencs.net i ajestellencs.net, facilita informació d'interès general del municipi de estellencs i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament d'Estellencs realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament d'Estellencs no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, l'Ajuntament d'Estellencs no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a estellencs.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de l'Ajuntament de estellencs, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.